Welkom op onze Kloosterboerderij!

In Horssen, in het land van Maas en Waal vind je onze scharrelboerderij: Kloosterboerderij van Buuren. Voor scharrelvlees van eigen vee!

Vlakbij Druten verkopen we rundvlees en varkensvlees van ons vleesvee en buitenvarkens. Bij ons zijn dierwelzijn en duurzaamheid vanzelfsprekend.  We zijn trots dat we voor het derde jaar Vijfsterren Varkensboer zijn en gecertifieerd voor het Boert Bewust programma In de wei grazen onze Belgisch Witblauwe koeien en scharrelen en wroeten onze Nederlandse Landvarkens lekker rond. Ook hebben we kippen voor de eieren en een moestuin. 

Onze dieren leven in alle ruimte, met gezond voer en een knuffel hier en daar. Ze hebben een fijn leven. Antibiotica vermijden we, het medicijngebruik is bijna nihil. Als de tijd rijp is brengen we de dieren zonder stress bij het lokale slachthuis. Daarna verwerken we het vlees in onze slagerij zelf op ambachtelijke wijze . Dat doen we met net zoveel zorg als we aan de dieren geven.  Dat geeft ons de mogelijkheid nog meer te laten zien wat we doen, maatwerk te leveren en transparantie te bieden. Kom ons boerderijvlees proeven en je begrijpt precies wat we bedoelen. Heel graag tot ziens!

Robert en Mirjam van Buuren

Op tv bij BinnensteBuiten!

Nieuws

BoerEnLunch 8 juni

BoerEnLunch 8 juni In de week van 8 tot en met 16 juni vindt de Week voor de Gezonde Jeugd plaats en dat is reden voor boeren en tuinders om te laten zien waar Nederlands voedsel vandaan komt en hoe gezond eten wordt gemaakt. In heel Nederland organiseren boeren en tuinders BoerEnLunch, een initiatief van…
Lees verder

OPEN DAG 8 JUNI

Kom ook naar onze Open Dag op zaterdag 8 juni! Hoe, wat waar? Wanneer: 8 juni van 10.00-16.00 bij Kloosterboerderij van Buuren Waar: Kloosterweg 31 Horssen, parkeren voor auto’s op de wei bij de vijfsprong (volg de borden) Wat is er te doen? Rondkijken op de boerderij BBQ Workshop (shotgun shells en vergeten vlees)  €24,95…
Lees verder
aanbieding januari

Nu elke twee weken een nieuwe aanbieding

Nu elke twee weken een nieuwe aanbieding Vanaf januari profiteert u elke twee weken van een nieuwe aanbieding. Dat betekent meer variatie met voordeel! Op het bord bij onze winkel, op instagram en op onze website onder “actie” ziet u altijd wat de huidige aanbieding is.   Tot gauw!    
Lees verder

Reviews

★★★★☆
Heb dit adres gekregen van mijn schoonzoon, en moet zeggen, haal nergens anders meer vlees voor de bbq. Wat je ook haalt, het is superkwaliteit, en ook belangrijk, goed betaalbaar. Van hamburger tot buikspek, het is allemaal kwaliteit.
- Piet

★★★★★
Na hun hamburgers geproefd te hebben nooit meer supermarktvlees!
- coen

★★★★★
Wij halen al een paar jaar ons vlees bij de Kloosterboerderij. Het is heerlijk ik wil niets anders meer.
- Jolanda Overgaauw

Op tv bij BinnensteBuiten!