Visie & ambitie

Wij streven naar een boerderij met gezonde, blije dieren die geweldig lekker vlees geven. Een boerderij die ook zorgt voor de omgeving. Een boerderij waar mensen met plezier naartoe komen om lekker vlees of andere producten te kopen en waar ze kunnen zien hoe een boerderij en dieren eruit zien. Waar kinderen kunnen zien waar vlees vandaan komt.

 

Wij vinden het belangrijk dat onze dieren een goed leven hebben en persoonlijke zorg en aandacht van ons krijgen. Dierwelzijn staat bovenaan. De dieren lopen dan ook zoveel mogelijk buiten, krijgen uitgebalanceerd voer, hebben de tijd en alle ruimte om te groeien.

Wij zijn ervan overtuigd dat dit zorgt voor die geweldige smaak en malsheid die kenmerkend is voor ons vlees.

Het vlees maken we zelf klaar in onze eigen slagerij. Zo weten we precies dat we de kwaliteit verkopen die we willen.

Daarnaast vinden we dat we goed om moeten gaan met de natuur om ons heen. We hebben duurzame energie van onze zonnepanelen en zetten ons met agrarisch natuurbeheer in voor biodiversiteit op ons land.

Tenslotte is een van onze pijlers klantvriendelijkheid. Zonder klant, geen bedrijf! We staan u daarom graag te woord, helpen u graag met uw boodschap. We doen ons best om uw vlees van hoge kwaliteit te garanderen en maken uw bestelling met zorg klaar. Stukje bij beetje verruimen we ons assortiment en maken we de winkel verder compleet met vriezers, een mooie toonbank en binnenkort een koelvitrine. Zo kunt u met een gerust hart eerlijk vlees kopen in een fijne winkel. Is er toch een keer iets niet naar uw zin of hebben we een fout gemaakt? Laat het ons weten en we lossen het samen weer op.

waar wij voor staan