Kids Tour de Boer 9 juli

Alweer voor de derde keer, organiseren we samen met andere boerderijen in Horssen, een fietstocht. Er zijn dit jaar maar liefst zes Boert Bewust boerderijen die meedoen. Op elke boerderij is iets leuks te doen en krijg je iets lekkers te eten of te drinken.

Dit jaar zijn er ook twee bordonthullingen van Boert Bewust. Om dit extra feestelijk te maken is er na de bordonthulling bij de Koeienboerderij Uijttewaal om 12.30 uur iemand die ballondieren vouwt. Bij de Varkensboerderij Kampschoer staat er na de bordonthulling om 13.00 uur een springkussen!

De activiteiten en hapjes op een rij

  • De Leentjeshoeve | spelletje & een hapje
  • Boerderijterras Bij ons Bee | spelletjes & een ijsje
  • Theunissen & Peters Fruitbedrijf | puzzelen & vers fruit
  • Koeienboerderij Uijttewaal | kalfjes knuffelen & een drankje
  • Varkensboerderij Kampschoer | biggetjes aaien & poffertjes
  • Kloosterboerderij van Buuren | dieren voeren & saucijzenbroodje

De fietstocht is te fietsen op 9 juli van 13.00 tot 17.00 uur. Na aanmelding ontvang je via de mail de route. Omdat de route dit jaar wat langer is kan je zelf kiezen waar je start en hoeveel boerderijen je bezoekt. De afstanden staan op de kaart vermeld.

Datum: 9 juli 2024
Tijdstip: 13:00 uur tot 17:00 uur
Kosten: € 6,95 per kind

Meld je hiernaast snel aan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan