Ervaringen

Lees hier alle ervaringen

★★★★☆
Heb dit adres gekregen van mijn schoonzoon, en moet zeggen, haal nergens anders meer vlees voor de bbq. Wat je ook haalt, het is superkwaliteit, en ook belangrijk, goed betaalbaar. Van hamburger tot buikspek, het is allemaal kwaliteit.
- Piet

★★★★★
Na hun hamburgers geproefd te hebben nooit meer supermarktvlees!
- coen

★★★★★
Wij halen al een paar jaar ons vlees bij de Kloosterboerderij. Het is heerlijk ik wil niets anders meer.
- Jolanda Overgaauw

★★★★★
Varkensschouder van 2,5 kg voor op de Big Green Egg. Heerlijk mals, mooie structuur en fantastische smaak. Op donderdagavond bestelt, vrijdagmiddag opgehaald. Echt super vers en goede kwaliteit. Aanrader.
- Maarten (nijmegen)

★★★★★
Voortreffelijke ribeye. Donders lekker!
- Arnoud

★★★★★
Al weer ruim anderhalf een jaar eten wij jullie vlees, er komt niets meer van de supermarkt mijn huis in! Top kwaliteit en variëteit.
- Chantal Aarts

★★★★★
Geweldig dat dit er is. Dit zocht ik en heb ze gevonden. Heerlijk en eerlijk vlees. Ik wil niks anders meer
- Irene burghouts

★★★★★
Fantastisch. In 1 woord voor alles..top
- Riky van deursen

★★★★★
Ontzettend genoten van de heerlijke dry aged entrecôte. Super mals en smaakvol vlees. En dat op fietsafstand, super
- Martin Tromp

★★★★★
Mirjam en Robert, wat hebben jullie een mooie en vriendelijke boerderij. De koeien en de varkens in de wei. Ze zien er allemaal goed gevoed en gezond uit. Het is fijn om dichtbij huis een lekker en gezond stukje vlees te kopen. zonder allerlei ongezonde toevoegingen. We willen niet meer anders....Veel succes met de voortgang.
- Herman en Aly

★★★★★
Met runderbotten en runderschenkel van de boerderij en veel groenten 2 liter heerlijke bouillion getrokken
- Guus Jacobs

★★★★★
Vandaag weer een bestelling opgehaald bij de Kloosterboerderij van Buuren in Horssen. Heerlijk rundvlees, kippenvlees, verse vleeswaren: runderrookvlees en heerlijk verse eieren. Welk vlees je ook koopt bij Mirjam en Robert, het smaakt allemaal even lekker. Zo mals en zo heerlijk van smaak! Een waar genot om het te bereiden én om het op te eten. Zo ontzettend fijn om zo dicht bij huis zo’n goede kwaliteit vlees te kunnen kopen. Bedankt, Mirjam en Robert! Groetjes van Marius en Marian
- Marian Derksen

★★★★★
Eenmaal vlees van de Kloosterboerderij en je wilt niets anders. Je proeft het verschil en de wetenschap dat de dieren een goed leven hebben gehad is een dubbele bonus.
- Miranda