Ervaringen

Lees hier alle ervaringen

★★★★★
Mirjam en Robert, wat hebben jullie een mooie en vriendelijke boerderij. De koeien en de varkens in de wei. Ze zien er allemaal goed gevoed en gezond uit. Het is fijn om dichtbij huis een lekker en gezond stukje vlees te kopen. zonder allerlei ongezonde toevoegingen. We willen niet meer anders....Veel succes met de voortgang.
- Herman en Aly

★★★★★
Robert en Mirjam, wat hebben jullie een mooi en gezond bedrijf opgezet. De koeien en de varkens in de wei, het is een lust voor het oog. Maar ook als consument is het erg fijn om vers vlees te kopen in de wetenschap dat het van gezonde en goed verzorgde dieren komt. We wensen jullie veel succes met de voortgang.
- Herman en Aly

★★★★★
Met runderbotten en runderschenkel van de boerderij en veel groenten 2 liter heerlijke bouillion getrokken
- Guus Jacobs

★★★★★
Vandaag weer een bestelling opgehaald bij de Kloosterboerderij van Buuren in Horssen. Heerlijk rundvlees, kippenvlees, verse vleeswaren: runderrookvlees en heerlijk verse eieren. Welk vlees je ook koopt bij Mirjam en Robert, het smaakt allemaal even lekker. Zo mals en zo heerlijk van smaak! Een waar genot om het te bereiden én om het op te eten. Zo ontzettend fijn om zo dicht bij huis zo’n goede kwaliteit vlees te kunnen kopen. Bedankt, Mirjam en Robert! Groetjes van Marius en Marian
- Marian Derksen

★★★★★
Eenmaal vlees van de Kloosterboerderij en je wilt niets anders. Je proeft het verschil en de wetenschap dat de dieren een goed leven hebben gehad is een dubbele bonus.
- Miranda
Menu