Vlees bestellen via de webshop

Hoe werkt het online vlees bestellen?

Via onze webshop kunt makkelijk en snel uw vlees bestellen. We hebben  rundvlees, varkensvlees, kip, vleeswaren  of groenten, en ook streekproducten in onze webshop. We verkopen zowel vleespakketten als losse porties via onze productpagina’s. U kiest vervolgens voor thuisbezorging of afhalen in onze winkel. Bij het afhalen in onze winkel betaalt u ter plekke. Bij thuisbezorging betaalt u aan de deur (in de regio) of vooraf (rest van Nederland) via IDeal.

Afhalen in onze winkel op de Kloosterboerderij

Bij ons afhalen is uiteraard kosteloos. Onze boerderijwinkel vindt u aan Kloosterweg 31, 6631KL te Horssen in het Land van Maas en Waal. Vlakbij Druten, Beneden Leeuwen, Wijchen, Tiel en Nijmegen.

We zijn geopend op:

· woensdag :13-18u

· vrijdag: 9u-18u

· zaterdag : 9u-17u

· en op afspraak (ook ’s avonds)

 

Thuisbezorging

Wij kunnen de producten ook bij u thuisbezorgen. Nabij Horssen vragen wij een kleine vergoeding (€2,50-€3,95). In de rest van Nederland berekenen we €9,95 bezorgkosten. We nemen contact met u op om een geschikt bezorgmoment af te stemmen.

Werkwijze thuisbezorging regionaal:

  1. U plaatst uw bestelling en betaalt via IDeal of bij bezorging.
  2. We stemmen een bezorgmoment met u af.
  3. We zoeken uw producten bij elkaar.
  4. We bezorgen uw producten op de afgesproken dag in het afgesproken tijdsblok.

Werkwijze thuisbezorging landelijk:

1. U plaatst uw bestelling en betaalt via IDeal.

2. Wij zoeken uw producten bij elkaar.

3. We stemmen een bezorgdag met u af, dat kan op de meeste dagen van de week, via DHL of PostNL.

4. Uw producten verpakken we in een milieuvriendelijk geïsoleerde doos, met herbruikbare en makkelijk afbreekbare koelelementen. Dit zijn producten van Recycold. Met deze verpakking blijven de bevroren producten tot de volgende dag bevroren. Wel is een redelijk volume aan bevroren producten nodig om het bevroren te houden. We staan niet garant voor het ontdooien van producten. Is er onverhoopt toch iets (deels) ontdooid, dan is dat geen ramp. U kunt het binnen twee dagen consumeren of direct invriezen.

Wij verpakken het vlees met voldoende vrieselementen tot in ieder geval de volgende dag. Ontvangt u uw pakket onverhoopt later en is het (deels) ontdooid, dan zijn wij daarvoor niet aansprakelijk.

5. We melden het pakket aan bij de pakketdienst en geven het daar af.

6. De volgende dag ontvangt u uw pakket. Meestal is dat tussen 13.00-18.00. U dient hiervoor thuis te zijn. U kunt er echter ook voor kiezen om het pakket bij een servicepunt van DHL of PostNL te laten bezorgen, dan kunt u het op een moment ophalen dat schikt voor u. In een enkel geval doet een pakket er een dag langer over. Wij kunnen hier geen garanties over geven. Thuisbezorging is op eigen risico, wij vergoeden niet wanneer een pakket later bezorgd wordt of onverhoopt kwijt raakt bij de vervoerder.

.
boerderijwinkel