LET OP: Wij hebben vakantie. Onze winkel is weer open op 17 augustus. U kunt wel online bestellen, we leveren uw bestelling dan in de week van 15-20 augustus. Dank voor uw begrip!

Boerderijwinkel en webshop

Hoe werkt het online vlees bestellen?

Bestel gemakkelijk en snel uw  rundvlees, varkensvlees, kip, vleeswaren  of groenten in onze webshop. We verkopen zowel vleespakketten als losse porties via onze productpagina’s. U kiest vervolgens voor thuisbezorging of afhalen in onze winkel. Bij het afhalen in onze winkel betaalt u ter plekke. Bij thuisbezorging betaalt u aan de deur (in de regio) of vooraf (rest van Nederland) via bankoverschrijving.

Afhalen in onze winkel op de Kloosterboerderij

Bij ons afhalen is uiteraard kosteloos. Onze boerderijwinkel vindt u aan Kloosterweg 31, 6631KL te Horssen in het Land van Maas en Waal. Vlakbij Druten, Beneden Leeuwen, Wijchen, Tiel en Nijmegen.

We zijn geopend op:

· woensdag :13-18u

· vrijdag: 9u-18u

· zaterdag : 9u-17u

· en op afspraak (ook ’s avonds)

 

Thuisbezorging

Wij kunnen de producten ook bij u thuisbezorgen. Nabij Horssen vragen wij een kleine vergoeding (€2,50-€3,95). In de rest van Nederland berekenen we €9,95 bezorgkosten. We nemen contact met u op om een geschikt bezorgmoment af te stemmen.

Werkwijze thuisbezorging:

1. Wij zoeken uw producten bij elkaar.

2. Wij wegen de producten en rekenen de producten af op de kassa.

3. Wij vragen u de bestelling te betalen via bankoverschrijving.

4. Uw producten verpakken we in een milieuvriendelijk geïsoleerde doos, met herbruikbare en makkelijk afbreekbare koelelementen. Dit zijn producten van Recycold.

5. We melden het pakket aan bij Redjepakketje (ook wel vanavondbezorgd.nl)

6. Op de met u afgesproken dag bezorgt RedjePakketje uw pakket tussen 17-22u bij u thuis.

Tenslotte: U ontvangt bij uw online bestelling een indicatieve factuur. Na het verzamelen en wegen weten we het werkelijke bedrag. Een lapje vlees is nooit precies even groot of zwaar. De prijs in de webshopbestelling is daarom een indicatie van wat uw bestelling kost. Bij het afrekenen bij afhalen of bezorgen krijgt u de factuur waarop precies de gewichten en de prijzen van uw vlees staan. Dit is het werkelijk te betalen bedrag. Zo betaalt u nooit teveel of te weinig. U krijgt precies waarvoor u betaalt.

Met het plaatsen van uw bestelling gaat u akkoord met deze werkwijze.

.
boerderijwinkel
Menu