Dutch Food Week

Algemeen

Dutch Food Week is de nationale week van ons eten waarin heel Nederland bewust gemaakt wordt van ons voedsel. Door honderden activiteiten die in de week van 7 t/m 14 oktober plaatsvinden kan iedereen meedoen. Dutch Food Week organiseert zelf een aantal nationale activiteiten, maar ook partners dragen bij aan een heerlijke week met mooi inzichten. Bekijk hier wat er tijdens Dutch Food Week te beleven valt!

Onze boerderij en Dutch Food Week

Als boerderij met koeien en buitenvarkens én een boerderijwinkel met slagerij waar we ons eigen vlees klaarmaken en producten van eigen erf of uit de buurt verkopen, staan wij helemaal achter Dutch Food Week. Want voedsel hoeft helemaal niet uit het buitenland geïmporteerd te worden, er is geweldige kwaliteit lokaal en in eigen land te vinden.

Bedank de Boer Dag 14 oktober

Zaterdag 14 oktober is het Bedank de Boer dag. Wij zijn een van de “hotspots”, boerderijen waar je kunt rondkijken bij de koeien, kippen en buitenvarkens.

Extra’s op 14 oktober:

  • Gratis bekertje voer om de dieren te voeren
  • Krulstaartquiz met antwoorden op het erf en krulstaartdiploma na afloop
  • Boerderijquizboekje
  • Bezoek deze week onze boerderij, plaats een bericht of verhaal op facebook of Instagram en tag #kloosterboerderijvanbuuren en #Bedankdeboerdag23 of #BDBD2023 en maak kans op de lekkerste prijzen!
    • Dutch Food Week stelt prijzen beschikbaar (kijk voor de actievoorwaarden op https://dutchfoodweek.nl/home/nl-nl/market/page/27/bedank-de-boer-dag)
    • Bij ons,  Kloosterboerderij van Buuren, maak je kans op een smulpakket met daarin: 1 rookworst, 1 pak met 2 bierworsten, 1 grillworst, 1 boerenmetworstje, 2 saucijzenbroodjes (op te halen op 18, 20 of 21 oktober.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu