Workshop in het kort:

Wanneer: zaterdag 6 mei

Programma:

10.15 Rondleiding over de boerderij, terwijl Jeffrey alvast de bbq gereed maakt.

11.00 Start workshop in de slagerij

11.00-11.30 Uitbenen varkensmiddel en uitleg over spareribs in het varken door Robert en manieren van klaarmaken van ribs op de barbecue door Jeffrey

11.30-12.00 Hamburgers maken.

12.00-13.00 Grillen maar!

Wat zijn de kosten: €19,95

Wat krijg je:

  • Rondleiding op de boerderij
  • 1 kg vlees per persoon om hamburgers van te maken
  • Kruiden en smaakmakers
  • 1 drankje
  • Demo uitbenen
  • Uitleg door slager Robert en pitmaster Jeffrey
  • 1 Broodje voor je hamburger
  • En veel gezelligheid!

Hamburgers en BBQ workshop

Ook dit jaar verzorgen we weer een workshop.

De liefhebbers kunnen vooraf meedoen aan een rondleiding op de boerderij. We hebben koeien en varkens, en daar maken we in de slagerij het vlees van klaar. Dus ook bbq vlees!

Na de rondleiding gaan we de slagerij in. Robert gaat een stuk varken uitbenen, waarbij je meteen ziet waar nou buikribben zitten en hoe de baby back ribs in een varken zitten.

Daarna gaan we burgers maken. De lekkerste hamburgers maak je natuurlijk zelf. Die komen niet uit een pakje of zakje. Gehakt draaien, kruiden mengen en de burger vormen. We maken hamburgers en smash burgers. Onze pitmaster vertelt je vol enthousiasme het verschil tussen de hamburgers.

Hamburgers klaar? BBQ aan! Inmiddels heb je natuurlijk lekkere trek gekregen; tijd om je burger te bakken!

Je houdt ook nog hamburgers over om mee te nemen naar huis.

Dit wil je niet missen!

 

hamburgers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan