Tijdelijk alleen regionale bezorging mogelijk

Voor de bezorging van de bestellingen die we landelijk verzenden, maakten we altijd gebruik van bezorgdienst Instabox (voorheen Red je Pakketje). Deze koeriersdienst is failliet verklaard.

Wij kozen altijd voor Same Day Delivery. Dat betekent, dat een pakketje wat we ‘s ochtends aanleveren aan de bezorgdienst, diezelfde avond bezorgd wordt. Met de geïsoleerde doos en vrieselementen, weten we dan zeker dat de producten bevroren aankomen. Bezorging met deze vervoerder is dus niet meer mogelijk. Wij zijn hard op zoek naar een alternatief, maar dat hebben we nog niet gevonden.

Heeft u tips voor een aanbieder die Same Day Delivery die ook voor kleine webshops aanbiedt, dan houden we ons aanbevolen!

 

Regionale bezorging

Bezorging in de regio verzorgen we zelf, dat blijft dus gewoon mogelijk. Kiest u voor bezorging, dan stemmen we een bezorgmoment met u af.

Regio Horssen en omgeving: Bezorgkosten €2,50 -€4,95: Horssen, Druten, Puiflijk, Deest, Appeltern, Beneden Leeuwen, Boven Leeuwen, Altforst, Winssen, Beuningen, Wamel

 

thuisbezorgd

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu