Weekend van het Varken

Op zaterdag 10 september ben je hartelijk welkom bij tien vijfsterren-varkensboeren die je alles vertellen over de dieren. Ook bij onze Kloosterboerderij, want wij zijn immers ook vijfsterren varkensboer.

Hoe slim en sociaal is een varken, en hoe gedraagt een varken zich als hij zich vrij kan bewegen?

Activiteiten

Rondleiding : Om 14.00 kunt u meedoen met de rondleiding.

Kinderen kunnen met een varkensquiz een heus diploma verdienen. En met een kleurwedstrijd maken ze kans om een speciale Varkens in Nood-knuffel te winnen! Ook is er een fotowedstrijd: stuur je mooiste varkensfoto van het Weekend van het Varken voor 19 september naar info@varkensinnood.nl en maak kans op een linnen Varkens in Nood-tas!

Maar tijdens het Weekend van het Varken draait het natuurlijk voornamelijk om de varkens! Dit is dé kans om een varken te ontmoeten. Want zeg eerlijk: wanneer kom je die nou tegen?

Ontmoet het varken

Wanneer: zaterdag 10 september. Rondleiding om 14.00. Onze boerderij en boerderijwinkel zijn zoals elke zaterdag geopend van 9.00 tot 16.00 uur .

Ben je onlangs in Estland, Letland, Litouwen, Polen, Slowakije, Hongarije, Oekraïne, Moldavië, Roemenië, Servië, Bulgarije, Italië of Duitsland geweest? Kom dan niet naar het Weekend van het Varken. Je zou de varkens dan kunnen besmetten met Afrikaanse varkenspest. Dit virus is niet gevaarlijk voor mensen, maar wel levensgevaarlijk voor varkens. Om diezelfde reden mogen de varkens niet gevoerd worden met zelf meegebracht eten.

Weekend van het Varken

2 reacties. Plaats een nieuwe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan