Beregenen

Het aanhoudende warme en droge weer, had zijn weerslag op het land. De gerst die gezaaid was, had het erg zwaar. We hebben het daarom laten beregenen, want anders gingen de plantjes er waarschijnlijk niet goed doorheen komen. Nu staan ze weer fris! En de regen van de laatste twee dagen is ook erg welkom. Niet alleen voor de gerst, ook voor het gras op de wei waar de koeien lopen en voor de moestuin!

Eerste grasoogst

Het droge weer was tegelijkertijd wél perfect om te maaien. Het gras was lang en we hadden genoeg droge dagen om het vlot droog te krijgen. Uiteindelijk precies vóór de regen, hadden we een prachtige oogst kuilgras (gedroogd gras wat we bewaren in gewikkelde pakken). Daar kunnen we weer een hele tijd mee vooruit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan