BBQ summum : Dry aged vlees

Het allerlekkerste vlees op de bbq is misschien wel het dry aged rundvlees, wat minimaal 4 weken gerijpt is.
Wist je dat we altijd een mooi stuk rundvlees in de rijpingskast hebben liggen? De meeste weken hebben we vers dry aged vlees beschikbaar. Doordat het vlees gerijpt is onder constante temperatuur en luchtvochtigheid, verliest het vocht, wordt de structuur fluweelzacht en wint het vlees echt aan smaak. We hebben op dit moment cote de boeufs en entrecotes. Ze zijn 4-6 weken gerijpt en bomvol smaak, met een superzachte structuur.
Wie kan dit weerstaan? Loopt het water in je mond, kom dan gewoon naar onze winkel en verwen jezelf. Reserveren? Bel 0620919596.
dry aged cote de boeuf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan