Zomerproject huisvesting varkens

De komende maanden werken we aan verbeteringen voor de huisvesting van onze varkens.
In de winter is het snel blubberig en het is soms een uitdaging om de hutten droog te houden. Er gaat heel wat stro doorheen, maar we willen natuurlijk wel dat de varkens bij slecht weer een goede schuilplek hebben.
Komende winter willen we dat alle hutten op het beton komen te staan, zodat de hutten beter droog blijven en de voerbakken ook op het beton staan. Dat is fijner voor voor varkens, fijner voor ons, en het scheelt in de kosten.
Alle hutten op het beton is makkelijk gezegd, het is echter nog wel een flinke kluif werk. De eerste grote lap betonplaten is gisteren gelegd vanaf de vrachtwagen. De rest zullen we zelf moeten doen met de shovel. We hoeven ons in ieder geval niet te vervelen ?.
Alles voor het welzijn van onze varkens ?!
Betonplaten leggen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu