Kijk eens wat een mooie eitjes. Dit voorjaar hebben we Cream Legbar kuikens gekocht van een vriendin in de buurt. Ze zijn nu net begonnen met leggen, Prachtige mintgroene eitjes. Wij worden er heel vrolijk van. We hopen dat u ook een glimlach krijgt wanneer u uw doosje opent.

Naast onze eigen eieren verkochten we ook biologische eieren van de familie Kalisvaart uit Horssen. Zij zijn voorlopig gestopt met de kippen, dus vanaf heden verkopen we weer alleen onze eigen eitjes.

Om aan de vraag te kunnen voldoen, zullen we enkele kippen extra kopen. Daarnaast hopen we dat de kuikens die we hebben, vooral hennetjes zijn. Daar komen we binnenkort achter!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu