Wist u dat we weer een aantal nieuwe producten in ons assortiment hebben?
– Heerlijke huisgemaakte filet americain
In het weekend draaien we tartaarvlees en mengen het met superlekkere saus. Smullen maar!
We hadden al onze goedlopende slavinken (gekruid gehakt met een speklapje eromheen) en blinde vinken (gekruid gehakt met een schnitzellapje eromheen), nu hebben we ook rundervinken. Gekruid rundergehakt met een mooi à la minute runderlapje eromheen. Een minuut of 20 braden in de pan.
Tot op heden verkochten we ons tartaarvlees als tartaargehakt waar u zelf tartaartjes van kunt maken. Vanaf heden hebben we ook tartaartjes alvast in vorm. Ze hoeven alleen nog maar een kwartiertje in de pan en u kunt lekker aan tafel.
Probeert u ons lekkers ook?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan