8 sept. Vandaag hebben we weer rundvlees klaar gemaakt. We laten onze dieren slachten in het slachthuis van Willems in Druten.
We krijgen het daarna in een paar delen terug, met botten.
Robert beent alles zelf uit, om het daarna in lapjes en onderdelen te snijden.
Hier (filmpje van vorige keer) laat hij zien hoe je een bovenbil uitbeent. Best een precies karwei!
Productcategorieën
- Aanbieding
- BBQ vlees
- Dry Aged Rundvlees
- Gemengde vleespakketten
- Glutenvrije producten
- Gourmet
- Gourmet losse porties
- Gourmet pakketten
- Groentjes, eieren en meer
- Kalfsvlees
- Kerst
- Kip van Betsy's Kip
- Lamsvlees
- Moederdag
- NIEUW
- Pasen
- Rundvlees losse porties
- Rundvlees pakketten
- Streekproducten en cadeau
- Varkensvlees losse porties
- Varkensvlees pakketten
- Vleespakketten
- Vleeswaren en borrel
- Voor de hond
Populair
-
Rundvleespakket 25kg €380,00
Op voorraad
-
Rundvleespakket voordeel 15kg €217,50
Op voorraad
-
Rundvleespakket luxe 10kg €205,00
Op voorraad
-
Rundvleespakket 10kg €177,50
Op voorraad
Beoordelingen
-
Buikspek aan een stuk met zwoerd
Waardering 4 uit 5door A van de Geijn -
Gourmet pakket BOERgondisch
Waardering 5 uit 5door Ingrid van der Dennen -
Merguez worstjes
Waardering 5 uit 5door anita.weterings -
Merguez worstjes
Waardering 5 uit 5door Anja -
Betsy's kipdijvlees
Waardering 5 uit 5door Guus Jacobs