Moooeehhh ! Zie daar, de eerste koeien zijn buiten. Genieten!

De stal is bij ons ook in de zomer echter niet leeg. Koeien die in de afmestfase zitten (de laatste maanden voor de slacht), hebben een ander rantsoen dan alleen gras, zij mogen nu een vetje krijgen. We houden deze daarom in de stal. De stieren die bij ons geboren worden, verkopen we niet als kalf, maar laten we ook hier groot worden. We hebben er minder goede ervaringen mee om deze buiten te houden (sneller wild, onberekenbaar en soms gevaarlijk). Deze houden we daarom ook in de stal om af te mesten. Tenslotte hebben we koeien die bijna moeten kalven in de stal staan. Daar kunnen we in de gaten houden of het bijna zover is.

https://www.facebook.com/kloosterboerderijvanbuuren/videos/550800378907118/

.
.
.
#koeiennaarbuiten #koeienindewei #koeiendans #belgischwitblauw #blijindewei #scharrelvlees #boerderijwinkel #boerderijvlees #voorjaar #lentekriebels #horssen #landwinkel #landvanmaasenwaal #naarbuiten #opdeboerderij #boerenleven #farmlife #cowsofinstagram #druten #trotsopdeboer #kooplokaal #koopbijdeboer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu