Met nat of koud weer is het extra belangrijk dat onze buitenvarkens een fijne droge plek hebben. Ze krijgen nu dus extra vaak lekker veel stro in de hut. Vervolgens zijn ze een paar uur druk met spelen. Ook sjouwen ze steeds het stro heen en weer om hun ‘nest’ naar de zin te maken. Vervolgens ploffen ze als echte luie varkens heerlijk neer voor een dutje.
.
.
.
.
#vijfsterrenvarkens #vleesvandeboer #vleesboerderij #horssen #afferden #bergharen #maasenwaal #scharrelvarkens #eerlijkvlees #traceerbaarvlees #lekkerlokaal #boerenleven #farmlife #boerburger #koopbijdeboer #buitenvarkens #nederlandslandvarken #outdoorpigs #varkens

https://www.facebook.com/kloosterboerderijvanbuuren/videos/2468753876751410/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu