Donderdag 8 november was het weer Letste Mert, in Druten, een begrip in Maas en Waal en ver daarbuiten. Letste Mert is van oudsher een veemarkt, waar ook al jaren een grote jaarmarkt bijhoort.

Dit jaar was de 200ste editie van de Letste Mert. Voor het eerst was er in de feesttent een streekproducten-markt. Kaasboerderij Ravenswaard uit Afferden was aanwezig, een imker, een collega scharrelboerderij en een fruitbedrijf uit Wamel. Én wij stonden er. Voor het eerst op een markt en dat was helemaal geslaagd. We hadden lekkere droge worst, leverworst, grillworst, warme rookworst en niet te versmaden porchetta (buikspek op italiaanse wijze) en coppa., Alles om te proeven en kennis te maken met onze boerderij. We hadden veel aanloop en geïnteresseerden. Onze naamsbekendheid is weer wat groter, we hopen hiermeee weer wat nieuwe klanten op onze scharrelvleesboerderij te verwelkomen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu