Ook in het Land van Maas en Waal heeft het gestormd afgelopen week. Met de storm kregen we ook eindelijk regen. Een zegen voor het land. Goed voor het gras voor de koeien, de voedermais en de moestuin.

Én voor de varkens. Hoe meer water, hoe liever, lijkt het wel. Wist je trouwens dat varkens goede zwemmers zijn? Zoveel water hadden we nou ook weer niet, maar wel een flinke plens. Lekker kliederen in de modder, wat is er fijner voor een varken!

De boompjes die ze al bijna los hadden gewroet, konden de storm niet aan en waaiden omver. Weliswaar wat minder schaduw, maar ook leuk om tussen te spelen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu