Behalve de dieren verzorgen en het land bewerken, gebeurt er nog veel meer op de boerderij. Op het erf zijn de asbestdaken van de stallen en een loods vervangen door nieuwe daken. Ook is een nieuwe loods gebouwd. Het straatwerk is gelegd. Pas waren op één dag 12 mensen aan het werk voor vijf klussen. Voor de daklijsten aan de daken, voor de elektra in de diverse gebouwen, de mensen van Liander voor de gewijzigde aansluitingen op het elektriciteitsnetwerk en de mensen die de leidingen moeten blootleggen met de minigraver. Ook de stratenmakers legden de laatste hand aan het straatwerk. Je ziet een kleine impressie.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu