Kloostervlees

Op deze pagina kunt u ons overheerlijke luxe rundvlees en varkensvlees uit Horssen, vlakbij Druten, bestellen. Sinds kort verzenden we ook landelijk!

Kijk ook even op de pagina met de reclame actie!

Wanneer een dier op onze vleesboerderij rijp is voor de slacht, selecteren we het zorgvuldig en scheiden het in alle rust van de rest van de dieren.  We brengen de koeien en scharrelvarkens zelf  naar het lokale slachthuis. Daarna haalt Robert het vlees weer op om het persoonlijk op ambachtelijke manier uit te benen en in lapjes te snijden of te verwerken tot vleesproducten. Zo zijn we er zeker van dat de zorg waarmee de dieren omringd zijn geweest op de boerderij, ook wordt voortgezet in het verwerkingsproces. Op deze manier bieden we je de beste vleeskwaliteit.

Wanneer u in onze webshop bestelt, ontvangt u een indicatieve factuur/bevestiging. Deze factuurprijs is een indicatie van de werkelijk te betalen prijs. Een lapje vlees is namelijk nooit precies even groot of zwaar. Bij het afrekenen bij afhalen of bezorgen krijgt u de kassabon waarop precies de werkelijke gewichten en de prijzen van uw vlees staan. Dit is het te betalen bedrag. Zo betaalt u nooit teveel en krijgt u precies waarvoor u betaalt.

Met het plaatsen van uw bestelling gaat u akkoord met deze werkwijze.

Menu