Boerderijvlees van de Kloosterboerderij

Kies hier meteen uw favoriete vleessoort. Na het bestellen kunt het afhalen in onze boerderijwinkel of door ons laten thuisbezorgen in de regio. Woont u verder weg? Geen probleem, we verzenden ook landelijk!

Kijk ook even op de pagina met de reclame actie!

varkens ribstuk

Boerderijvlees

Vlees van Kloosterboerderij van Buuren is puur en hoog van kwaliteit. Het is ouderwets lekker! U vindt bij ons heerlijk rundvlees, vlees van onze buitenvarkens, Betsy’s Beter Leven Kip en vleeswaren.

Als u kiest voor ons boerderijvlees, weet u zeker dat het vlees ook daadwerkelijk van onze eigen koeien en buitenvarkens komt (en in het geval van kippenvlees van Betsy’s Kip in Groesbeek). U kunt kijken in de stal en buiten op de wei of bij de varkens.

Het runder- en varkensvlees komt van onze eigen dieren en maken we zelf klaar in onze slagerij. De slagerij bevindt zich in onze boerderijwinkel. Omdat we de karkassen ook zelf uitbenen, hebben we altijd het hele dier weer terug, inclusief oornummer. Een extra check om zeker te weten dat we onze eigen dieren terug hebben en verwerken!

Op deze manier willen we heel transparant zijn.

Wanneer een dier op onze vleesboerderij rijp is voor de slacht, selecteren we het zorgvuldig en scheiden het in alle rust van de rest van de dieren.  We brengen de koeien en scharrelvarkens zelf  naar het lokale slachthuis.

Het vlees verwerken we vervolgens zelf. Zo zijn we er zeker van dat de zorg waarmee de dieren omringd zijn geweest op de boerderij, ook wordt voortgezet in het verwerkingsproces. Zo bieden we u de beste vleeskwaliteit. Omdat onze slagerij open is en zich in onze boerderijwinkel bevindt, kunt u met eigen ogen zien hoe we vlees klaarmaken. Met plezier maken we iets op maat voor u!

Zo is het hele proces van big of kalf tot lapje vlees dus heel transparant voor u als klant. Dat vinden we heel belangrijk.