Bord onthulling Boert Bewust

 

Zaterdag 26 maart werd het nieuwe bord van Boert Bewust onthuld op onze boerderij. Wethouder Springveld en Boert Bewust woordvoerder Herbert Verploegen vertelden over onze boerderij en Boert Bewust. Boeren die deelnemen aan Boert Bewust, letten op een duurzame en diervriendelijke bedrijfsvoering én zoeken verbinding richting de consument. We zijn al langer deelnemer in deze boerenorganisatie. In maart zijn we opnieuw gekeurd. Bij de huidige keuringen worden ook sterren toegekend. We hebben met ons bedrijf de maximale drie sterren behaald. Daar zijn we natuurlijk heel trots op!

Naast de bordonthulling was het de hele dag een gezellige drukte met de verschillende activiteiten. De lammetjes en kuikens werden bewonderd en geknuffeld, alle dieren hadden veel aandacht en de speurtocht en schmink waren ook favoriet. Uiteraard was er ook een rondleiding. We kijken met veel plezier terug op deze gezellige dag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan