De vriezer raakt weer ver leeg, hoog tijd een koe te slachten. 17 Februari staan we weer te snijden en in te pakken. Dat betekent dat je tot en met zaterdag 15 februari vers rundvlees kunt bestellen, wat je maandagavond 17 februari tussen 19.00-20.30 of dinsdag overdag (op afspraak) op kunt halen. Wat is het voordeel van het bestellen voor u? U kunt aangeven welk stuk, welk pakket of welke delen vlees u wilt, in de hoeveelheid die bij u past. Houdt u bijvoorbeeld van biefstukjes van 100 gram of liever van 250 gram? Of een picanha van 1 kilo of extra dikke of juist smalle entrecotes? Geef het van tevoren aan en we snijden het op maat.

Het vlees wat niet gereserveerd is, vriezen we uiteraard gewoon in zoals altijd. Daaruit valt nog steeds genoeg te kiezen :).

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan