Dinsdag 14 januari staat Robert weer rundvlees te verwerken zoals op de foto. ( Als je goed kijkt zie je het stuk waar tomahawks van gesneden worden).

Voor wie graag vers rundvlees heeft; u kunt bestellen wat u zou willen tot en met zondag 12 januari. Dat kan via info@kloosterboerderijvanbuuren.nl , 0620919596 of de webshop. U kunt uw bestelling vervolgens ophalen vanaf woensdag 15 januari na 13.30. Graag tot ziens!

.

.

.

#versrundvlees #vleesvandeboer #boerderijvlees #ambachtelijk #vleespakket #traceerbaarvlees #boerburger #koopbijdeboer #lekkerlokaal #boerenleven #farmlife #freshmeat #horssen #afferden #bergharen #maasenwaal #ambachtelijk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu