Op ons terrein hebben we ook een moestuin aangelegd. Heerlijk om ‘s avonds, als de kinderen op bed liggen en de avondrust valt over het land, wat in de moestuin te werken. Zaaien, water geven, veel wieden én nu ook oogsten. Het blijft wonderlijk, wat uit die kleine zaadjes kan groeien.

Het aanbod kan per dag wijzigen, momenteel hebben we uien, ouderwetse komkommers, bieten, prei en snijbiet in de aanbieding. En binnenkort volgen nieuwe aardappels en boontjes. Kom even aan de deur, dan oogst Mirjam de groenten waar je bij staat. Verser kan niet!

Voor de volledigheid: onze groenten zijn van biologisch zaai- en pootgoed en krijgen alleen natuurlijke mest (van eigen dieren). Bestrijdingsmiddelen gebruiken we uiteraard ook niet.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan